Es preveuen una Trobada General de Sector i una Trobada Jove amb molta participació!

El proper cap de setmana 5 i 6 de Març tindran lloc simultàniament la Trobada General i la Trobada Jove del Sector Vallès a Rubí i a Granollers respectivament. Aquestes són les activitats més grans que realitzar el sector durant l’any i es preveu la mobilització d’uns 550 infants, joves i monis en total.

Ja fa mesos que les comissions formades per tots els esplais participants estan treballant per definir els espais, format, centre d’interès i activitats de les trobades, i ja només queden per perfilar alguns últims detalls.

Enguany, la Trobada General aplegarà 400 persones de 8 esplais a la ciutat de Rubí, i el centre d’interès girarà al voltant de la participació dels infants al seu entorn més proper. Així doncs, cada esplai haurà treballat prèviament quines mancances creuen que té el seu municipi i quines propostes de millora tenen els infants, i el diumenge al matí es posaran en comú a través d’una votació en unes urnes i un mural gegant que reflectirà les demandes que tenen els infants de diferents poblacions del Vallès.

A part d’això, es realitzaran diverses activitats de coneixença i cohesió entre els diferents esplais, separats per grups d’edat.

La Trobada Jove tindrà lloc a Granollers, amb la participació de  més de 100 joves de 6 esplais diferents. Els i les joves han escollit sobre quins temes es volen formar i quins tallers volen fer durant la trobada i finalment es faran formacions sobre diversitat sexual, educació emocional, política a l’esplai, assetjament i xarxes socials i alcohol i drogues.

Esperem doncs, que les dues trobades siguin un èxit i que la tasca dels esplais sigui ben visible en aquestes dues ciutats vallesanes!