Engega la comissió de locals i espais públics del Sector!

El dilluns passat es va reunir per primera vegada la nova comissió del Sector Vallès sobre locals i espais públics. Els participants van ser els esplais La Fera, Pica-Roca, Eixam i dos membres de l’EGS.

Aquesta comissió es va proposar a finals del curs passat arrel d’algunes situacions crítiques que han viscut alguns esplais i partint de l’exemple de la comissió Localitza’t del Sector Barcelona.
En aquesta primera reunió, la comissió va estar plantejant els objectius a assolir, sempre lligats als propòsits del grup de treball sobre locals i espais públics que ja existeix a Esplac, així com les properes accions que vol desenvolupar.

Els objectius principals seran intercanviar coneixements i experiències sobre el tema amb els diversos esplais que hi participin i fer actes de pressió i reivindicació al respecte, sempre apostant perquè els esplais puguin tenir espais de qualitat on poder realitzar bé les seves activitats, i també que tinguin fàcil accés als diversos espais públics i municipals quan sigui necessari.

Un dels objectius principals per començar, també, és fer créixer la comissió i que hi participin molts més esplais. Encara que no tots tinguin dificultats d’espais, esperem que se sumin a la causa i que puguem seguir avançant junts per millorar la tasca dels esplais dia a dia.