Prop de dos-cents participants provinents dels esplais Güitxi-Güitxi, 100 Teies i Papu Tisores, ens vam trobar el passat 20 de maig a Centelles per celebrar la Trobada General del Sector Osona Ripollès.

Ens vam trobar a les 11.30h al costat de l’Institut. El groc del sol que ja escalfava ens prometia un cap de setmana ple d’aventures i diversió esplaiera. Per amenitzar-ho encara més, enguany comptàvem amb la presència de l’esplai Papu Tisores com a convidats del sector Girona, que es van sumar a la trobada.

Amb l’energia habitual, vam començar amb els jocs de coneixença distribuïts per grups, cadascú a l’espai que el grup d’edat tenia assignat.

Per dinar vam reunir-nos tots al Pla del Mestre i fins les quatre de la tarda vam estar junts. A la tarda ens vam dividir per grups d’edat i cadascú va fer un joc de descoberta de l’entorn pel poble. Es van fer gimcanes i jocs diversos pels carrers i espais de Centelles.

El sopar de dissabte el vam fer per separat. Cada grup d’edat va sopar a l’espai que tenia assignat, i després vam fer el joc de nit corresponent.

L’endemà, després d’esmorzar ens vam trobar tots per anar d’excursió a la Font Grossa i al Salt del Purgatori. Allà vam dinar i, després, ens vam adonar, sense haver tingut temps de pensar-hi abans, que s’acabava el cap de setmana i que era l’hora de tornar a casa.

Un cop més l’energia de l’esplai va ser present a les activitats del sector Osona Ripollès per fer de la trobada de sector, unes jornades ben especials!