Un total de 40 dirigents de l’associació van treballar les línies d’actuació decidides pels esplais el 30 i 31 de gener al Gran Comitè, que es va dur a terme a una casa de colònies a Hostalets de Balenyà (Osona)

Els nous Equips Generals de Sector i l’Equip de Direcció, escollits a les Assemblees Generals de cada sector i a l’Assemblea General Ordinària (AGO) d’Esplac respectivament, es van trobar plegats per primera vegada  el passat cap de setmana per a desenvolupar i treballar els projectes i accions de l’associació per aquest curs.

Durant un cap de setmana, els i les dirigents van fer diverses dinàmiques per treballar el programa i les activitats de la Monifesta’t, la trobada de monitors i monitores que es durà a terme el 16 i 17 d’abril a Berga, a partir de les propostes dels esplais i els sectors. També es van debatre aspectes logístics de l’organització i aspectes lligats a la imatge gràfica.

A més de debatre sobre la Monifesta’t, al Gran Comitè també es va encarar la modificació del Reglament de Règim Intern i dels Estatuts d’Esplac, una demanda dels esplais de la passada AGO. També es va debatre en grups de treball sobre la imatge corporativa de l’entitat, la revisió del circuit de posicionaments i adhesions de l’associació i l’augment de funcions de l’EsplacNet, la nova intranet dels esplais.

El cap de setmana va servir també per cohesionar els nous equips de treball i compartir diferents visions i experiències sobre el funcionament als sectors i el funcionament dels òrgans de participació.

Un cap de setmana d’allò més profitós! #Resnoensatura