La Queer Easter és, des de fa més de 20 anys, un dels seminaris més emblemàtics del Centre Kurt Lowënstein, prop de Berlín. En aquest s’ofereix formació per a joves activistes, així com un espai per compartir experiències en temàtica LGTBIQA*.

T’interessa aprendre sobre realitats LGTBIQA* d’arreu del món i les seves lluites? Et motiva compartir el teu coneixement, participar activament i organitzar-te per a un món millor?

La Queer Easter és un dels esdeveniments educatius LGTBIQA* més grans d’Europa  destinat a la formació col·lectiva de persones joves associades i activistes. Cada any acull al voltant de 120 persones joves en un espai educatiu únic. En aquesta edició es tractarà la cura de relacions no normatives, aprofundint en l’amor i les comunitats queer. El lema escollit és: Embracing diversity – Building non-normative relations in love and community.

En aquesta formació, es convida a participar de discussions, tallers, i converses que posen en dubte les normes convencionals i fomenten una comprensió més profunda de les estructures de les relacions alternatives. El KLW Center us convida a inscriure-us si teniu interès a remodelar les perspectives socials sobre l’amor i la família; la Queer Easter 2024 promet ser un espai d’obertura, acceptació i diàleg progressista.

Tot això es farà a través de l’educació no formal i amb l’intercanvi d’experiències arreu del món. S’oferiran diversos temes a explorar conjuntament i es donarà l’oportunitat per a autoorganitzar el programa formatiu en un espai inclusiu i segur, coordinat per l’Equip Internacional del centre. A més, s’inclou una sortida de dia a Berlín, així com temps lliure i activitats lúdiques al vespre.

Estan cridades a participar monis/dirigents entre 18 i 30 anys. Les formacions, debats i sessions es fan en anglès; per la qual cosa cal tenir un nivell mínim (poder entendre però també expressar-se) per poder gaudir d’una bona experiència.

Dates: 30 de març al 6 d’abril 2024

Lloc: Centre Kurt Löwenstein (Werftpfuhl – Alemanya)

Cost: 70 € (inclou allotjament, àpats i viatge)

Idioma de treball: Anglès (cal tenir un bon nivell per tal de poder participar activament de les sessions i poder relacionar-se amb les altres participants).

Places disponibles per Esplac: 8

Com m’inscric? A través de l’Era, a través d’aquest enllaç.  TERMINI AMPLIAT fins l’1 de març!

Un cop tancat el període d’inscripció, t’informarem si tens plaça per a participar en aquest seminari.

Més informació i contacte:  internacional@esplac.cat  / 93 302 61 03 / 637 04 42 26