Publiquem un formulari per fer propostes fins el proper diumenge 3 de gener

A la darrera Assemblea General d’Esplais Catalans el 29 de novembre no vam poder realitzar per manca de temps els grups de treball que teníem previstos per tal de formular propostes pels diferents projectes del curs. És per això que, com es va acordar a l’assemblea, us enviem un formulari per a què pugueu dir la vostra i aportar idees! A més, volem aprofitar perquè pugueu fer propostes d’activitats per la Monifesta’t, entre les quals després triareu!

No cal que ompliu la informació de tots els projectes, podeu contestar els que vulgueu. Cliqueu al desplegable i escolliu els que més us interessin dins del següent desplegable. També podeu passar  directament a l’apartat de propostes d’activitats per la Monifesta’t escollint l’opció “Fer propostes per la Monifesta’t” del desplegable. Quan acabeu de fer propostes a un projecte podeu tornar al desplegable per escollir-ne un altre o per fer les propostes d’activitats.

A cada projecte trobareu una petita descripció d’aquest, l’explicació i les principals accions per tal de fer propostes que hi estiguin relacionades.

Cliqueu aquí per accedir a l’ENQUESTA