Cap de setmana de doble tancada de l’Equip de Coordinació (Equico) i la Secretaria Tècnica (ST) a Font-rubí. L’equip tècnic d’Esplac va realitzar la segona tancada del curs de divendres a dissabte, aquest últim juntament amb l’Equico, que va allargar la seva fins diumenge.

Font-rubí ha estat el punt de trobada de dues tancades, la de l’ST i la de l’Equico. De l’1 al 3 d’abril s’han fet diverses formacions i dinàmiques per tal de enfortir i organitzar la tasca de l’equip tècnic i l’equip polític d’Esplac.

Divendres 1 d’abril, l’ST, formada per 16 tècniques, va començar la seva tancada al Casal Popular La Gueralda de Vilafranca del Penedès. Van donar el tret de sortida amb una formació sobre Justícia Global a càrrec de la consultoria Obliqües i, tot seguit, van anar cap a la casa de colònies Berea, a Font-rubí. Allà, es van trobar amb l’Equico per poder fer durant el matí de dissabte diverses dinàmiques sobre comunicació interna, l’Esplaiada i sobre el nou Protocol contra agressions discriminatòries d’Esplais Catalans, aprovat a la passada Assemblea General Ordinària.

L’Equico es va quedar un dia més per fer altres formacions i debats. Van formar-se en eines tecnoètiques, van tractar el rols i dinàmiques de l’equip, van parlar sobre el tancament econòmic del 2021 i el format de les Assemblees Generals Extraordinàries dels Sectors i van fer seguiment a l’Esplaiada del 6, 7 i 8 de maig a Sant Cugat del Vallès.