Si vols viure la Monifesta’t des de l’organització, és el moment! Volem crear un equip d’organització amb persones voluntàries que ajudin en la dinamització i la logística de la trobada!

Cada cop queda menys per la Monifesta’t 2019, que es celebrarà els dies 29, 30 i 31 de març al Vendrell. Ja s’han posat en marxa els grups de treball d’ambientació, el de l’acte unitari i el d’intercanvi entre els esplais, i ara toca el de l’equip d’organització! Serà un conjunt de persones encarregades de col·laborar en diversos àmbits: logística, coordinar i acompanyar als participants, comunicació, etc.

La inscripció a l’equip d’organització és gratuïta!

Les persones voluntàries de l’equip d’organització no han de tenir necessàriament vinculació amb Esplais Catalans, sinó simplement compartir els valors de l’associació, creure en l’educació popular com a espai de transformació social o voler passar un gran cap de setmana ple d’activitats i emocions!

Si tens ganes de col·laborar en la preparació de la trobada també et pots afegir a algun grup de treball escrivint un correu a projectes@esplac.cat.

Amb l’ajuda de tothom, farem que la Monifesta’t 2019 sigui memorable!

Pots inscriure’t a l’equip d’organització a través d’aquest formulari: