L’entitat Kinderfreunde i Rote Falken està buscant una persona amb ganes i motivada per ser voluntària del Cos Europeu de Solidaritat (projecte de voluntariat europeu) a temps complet, principalment a Viena durant 7 mesos (des de principis de maig del 2019 fins a finals de novembre del 2019).

Com és l’entitat? Kinderfreunde és una organització dirigida per nens/nenes i joves. Compta amb 300 grups locals que estan organitzats en 9 branques federals. Kinderfreunde i Rote Falken s’encarreguen dels grups infantils, llars d’infants, parcs infantils, centres familiars i juvenils i molts altres. L’enfocament educatiu està fortament relacionat amb els drets dels infants i s’ha centrat en l’educació cap a la democràcia.

Quines serien les meves tasques?

 1. Donar suport a activitats com per exemple organització d’un camp de 3 dies per aproximadament 1,500 persones, un campament d’estiu internacional de dues setmanes amb aproximadament 700 participants i un seminari de 2 dies per aproximadament 120 joves. La persona voluntària participaria en el procés de planificació creativa i ajudaria a crear un programa divers per als diferents grups d’edats. La persona voluntària treballarà conjuntament amb un equip de voluntàries (internacionals).
 2. Donar suport al projecte Connect: És una nova branca dins de l’oficina que té com a objectiu proporcionar activitats d’oci i de formació per a persones refugiades.
 3. Donar suport al camp Internacional de Döbriach: Durant l’estiu, es preveu que les persones voluntàries donin suport a l’equip a Döbriach. També estem creant projectes Erasmus + en aquest període.

Què em costaria i què s’ofereix?

 • L’allotjament i el menjar és organitzat i pagat per l’entitat d’acollida. Cada mes es reben una quantitat de diners.
 • Els vols són subvencionats
 • Curs d’Alemany pagat
 • Suport i formació durant tot el projecte

Què guanyo fent un voluntariat europeu?

 • Creixement personal tant en l’àmbit de formació com en l’àmbit de desenvolupament personal.
 • Oportunitat d’aprendre una nova llengua i de millorar l’anglès
 • Oportunitat de conèixer com funciona una altra entitat similar a Esplac en un altre context i amb gent molt diferent
 • Participar activament en l’organització i desenvolupament d’activitats juvenils.
 • Viure una experiència molt enriquidora: noves amistats, nou país, nous reptes a afrontar, descobertes personals…

Vull conèixer experiències de persones que ho han fet…

Contacta amb internacional@esplac.cat perquè et posin en contacte amb persones que han anat a aquesta entitat o en d’altres per parlar-ne!

Em fa il·lusió participar-hi o tenir més informació:

 • Contacta amb internacional@esplac.cat

Donat que el projecte comença al maig, si estàs interessada, contacta’ns com més aviat millor!