Un any més Molins de Rei acull un centenar de joves en motiu de la Trobada de Joves del Sector Baix Llobregat amb un centenar de participants

Aquest cap de setmana hem celebrat la Trobada de Joves del Sector Baix Llobregat. Un any més ens hem trobat a Molins de Rei i, a diferència dels anys anteriors, hem pernoctat a l’Escola l’Alzina. En aquesta trobada han participat un centenar de joves i monis dels esplais Trapella, Peti ki Peti, Pa amb Tomàquet, Greska i Ara Mateix.

La trobada va començar dissabte a les 10h amb un esmorzar conjunt a mesura que els esplais anaven arribant i a les 11h es van començar a dinamitzar les activitats de matí. Per fer-les les i els joves es van dividir per grups d’edat: els joves de 1r a 3r d’ESO i els joves de 4t d’ESO a 2n de batxillerat. Durant el matí van poder gaudir d’una gimcana de descoberta del poble i jocs de coneixença per trencar el gel. 

Durant la tarda, el grup de joves més gran va participat d’una activitat enfocada al premonitoratge i el grup de joves més petits va fer una activitat pel poble. Després, es van dur a terme tallers de serigrafia, grafitis i PD’s.

La jornada va finalitzar  sopant conjuntament i amb un bingo musical dinamitzat per les i els propis joves!

L’endemà al matí , després d’esmorzar, es va recollir i es va donar per tancada l’activitat després d’un cap de setmana d’aprenentatge i molta cohesió.