Amb la campanya #LEsplaiEnsDefineix volem seguir reivindicant-nos com a monis i definint i eixamplant la nostra tasca

Aquest 2016 celebrem la trobada general de monitores i monitors d’arreu de Catalunya a Berga. Fa dos anys, al 2014, ompliem Vila-seca amb més de 600 monis vingudes de 55 esplais de tot el territori català. Sota el crit “Res No Ens Atura!” vam reivindicar la tasca de les persones voluntàries que mouen, dia a dia, el lleure educatiu. Aquella gran trobada va servir-nos per a replantejar i reformular el projecte educatiu d’Esplais Catalans, i adaptar-lo a la realitat i necessitats actuals.

Enguany, seguim amb la voluntat de fer visible la nostra tasca i de compartir allò que ens caracteritza com a monitores voluntàries d’esplais laics i progressistes. Comencem a tenir a l’horitzó la preparació de la Monifesta’t 2016 –que hem fet i farem entre tots els esplais- definint-nos com a monis, eixamplant la nostra feina més enllà de l’activitat d’esplai de cada dissabte a la tarda. Perquè ser monitores i ser d’esplai #EnsDefineix.

DefineixMoni1

DefineixMoni2_Color

DefineixMoni5_Color

Durant aquestes vacances d’hivern difondrem aquestes i més definicions de “moni”. I per a tu, què és ser moni d’esplai? Fes-nos arribar per xarxes socials la teva pròpia definició amb el hashtag #LEsplaiEnsDefineix

Tenim veu i res no ens atura!