La seu d’Esplac torna a obrir les seves portes aquesta setmana després de 2 setmanes de tancament per vacances d’estiu. Fins el 31 d’agost el nostre horari serà de 9 a 15 hores de dilluns a divendres i a partir de l’1 de setembre tornem al nostre horari habitual: de 9 a 14h i de 15 a 18h de dilluns a dijous i de 9 a 14h els divendres.

Per aquestes properes setmanes estem treballant en les Memòries dels projectes del curs i seguim recollint les vostres aportacions per poder elaborar el Pla de Treball del 2015-16, que es treballarà al Gran Comitè i s’aprovarà a l’Assemblea General del novembre. En aquesta notícia trobareu un breu formulari de 4 preguntes per a què respongueu individualment o en grup.

A més, com ja us vam avançar en una notícia durant el mes de juliol, l’Assac tancarà aquest 31 d’agost fins el 7 de setembre, dia en què estrenarem una nova eina més moderna i adaptada a les necessitats dels esplais. Us desvetllarem més detalls els propers dies.

També estem enllestint, com ens havíem proposat en el pla de treball del curs, un redisseny de la portada web per millorar la visibilitat i la descoberta d’informació. Podreu descobrir el nou disseny del web la propera setmana!

A més, aquests dies continuem les visites estiuenques als esplais en les seves colònies, campaments o rutes i us ho expliquem pel Facebook.

Com veieu, tornem amb piles carregades i molta #energiadelesplai. Som-hi!