Del 18 al 25 de gener va tenir lloc a La Paz, Bolívia, el seminari que organitza l’IFM-SEI previ a l’inici de les estades de Servei de voluntariat europeu (SVE) pel projecte Partnership for Participation. Aquest projecte pretén augmentar la participació d’infants i joves a la localitat a on es troba l’entitat d’acollida, amb l’ajuda dels voluntaris i voluntàries.
La Jessica Gallardo (esplai Pampayuga) i la Meritxell Marín (esplai La Tribu) hi van participar com a voluntàries que iniciaran el seu projecte -a Finlàndia i a Colòmbia respectivament- a principis de febrer. La Sara Subirana (EGS Bages-Berguedà) hi va participar en representació d’Esplac. Allà, van tenir l’ocasió de conèixer en René Ticona, monitor de l’organització Nueva Generación, que farà la seva estada de voluntariat a l’esplai Roques Albes.
La nostra plataforma internacional, l’IFM-SEI, coordina els projectes del SVE en els quals hi participem monitors i monitores d’esplac. Esplais Catalans ens encarreguem de difondre les convocatòries d’enviament i seleccionar els esplais que vulguin acollir a un voluntari SVE. Si us interessa participar, estigueu atents a les notícies del web i a les nostres xarxes socials!
Si teniu curiositat, podeu veure els testimonis dels anteriors voluntaris i voluntàries en aquest enllaç.