Els esplais d’Esplac podeu demanar una càpsula formativa de l’Escola Lliure el Sol cada any de manera gratuïta (subvencionada per Esplac) i poder formar-vos sobre una gran varietat de temes.

Arrriba el nou catàleg Marta Mata de l’Escola Lliure El Sol, el llistat amb totes les càpsules formatives pels esplais. Aquestes formacions, amb una duració de 2 a 8 hores, estan pensades per millorar i enfortir els coneixements dels esplais i els seus equips sobre diferents temes educatius i de gestió i organització. Es poden demanar per esplai (proposta individualitzada) o per sectors. Una proposta metodològica basada en la participació activa de les participants del grup, dirigida a la reflexió i interiorització dels temes que es tracten, i combinant teoria i pràctica, sempre guiats per l’experiència de la persona formadora.

Des d’Esplac es subvenciona una càpsula per esplai a l’any, totalment gratuïta. Encara no heu decidit quina voleu? En el següent enllaç trobareu una pàgina amb tota la oferta formativa:

Si teniu qualsevol dubte, podeu contactar amb la vostra Coordinadora de Projectes del Sector (CPS).