Redacció: esplai MIV

Els anys no passen en va, les experiències pesen i el treball constant amb infants i joves ens ha portat a una situació “especial”.

Al MIV de Vilafranca del Penedès ESTEM EN QUARANTENA! Des d’inici de curs una estranya “malaltia” ha capgirat el dia a dia de l’esplai. Es respira un ambient diferent, entre nervis i gresca, entre neguit i il·lusió.

Suposem que seran les ganes de fer-ho bé, de celebrar-ho com és merescut. De fer justícia a la gran quantitat de monitores i monitors, nenes i nens, noies i nois, que han passat per l’esplai, fent que ara sigui el que és. I que a l’hora són persones marcades per experiències irrepetibles, fent que ara siguin el que són.

Que 40 anys no es fan cada dia, ostres!

Per això mateix, el dia 11 de maig vam fer un dia molt complert, replet d’activitats infantils, macro joc de rol i un àpat solidari en benefici del rebost solidari. Va ser tot un èxit!! Tant per la quantitat de gent com per la satisfacció i el reconeixement de la vila.

A part, dies abans, la majoria dels anteriors monitors i monitores del MIV es van retrobar en un sopar, on es va poder observar com les vivències que tens a l’esplai et marquen de per vida.

Però no, no n’hi havia prou. Faltava fer alguna cosa encara més festiva, com tot aniversari necessita. Una festa de les grosses. Una festa a recordar els 40 anys pròxims, i els següents. UNA FESTA A LA QUE HI ESTEU TOTS CONVIDATS!

Aquest cap de setmana, coincidint gairebé amb el solstici d’estiu, hem preparat un concert aprofitant el final de curs i com a acte de cloenda de la celebració d’aquests 40 anys de MIV!

Set de Rumba i Raggatunning ens faran passar una molt bona estona, en bona companyia i en un ambient immillorable, respirant i transmetent #energiadelesplai.

O sigui que, ja ho sabeu. Si voleu anar escalfant motors per la revetlla de Sant Joan, no dubteu a venir a Vilafranca del Penedès. A partir de les 23:00 a la Rambla Sant Francesc, hi ha gresca assegurada! Veniu, per així poder passar junts aquesta feliç Quarentena.

Fins dissabte!

esplai-miv-quarentena