Apunta’t a passar el dissabte amb altres infants d’esplais d’Esplac i fent activitats preparades pels infants del projecte internacional Kids Got Rights.

S’apropa la trobada del projecte Kids Got Rights que tindrà lloc a Barcelona, dissabte 6 de novembre (matí i tarda). En aquesta, es faran activitats creades pels infants del projecte per treballar els Drets dels Infants d’una manera molt divertida! A més, aquestes activitats es faran simultàniament a altres països d’arreu del món. No us ho podeu perdre amb el vostre grup d’esplai!

Si voleu participar amb el vostre grup d’esplai (infants entre 10 i 13 anys, aproximadament), us podeu inscriure fins al 24 d’octubre, enviant un correu a internacional@esplac.cat. La inscripció inclou els àpats i els desplaçaments.

Si no teniu activitat programada pel 6 de novembre, no ho dubteu i formeu-ne part! Si teniu dubtes, podeu demanar més informació enviant un correu a internacional@esplac.cat.

Kids Got RIghts

 

Què és el projecte Kids Got Rights?

És el projecte que reclama els Drets dels Infants en què els propis participants són protagonistes del desenvolupament i implementació del projecte. Com? Doncs participant en reunions i activitats amb altres infants, formant-se, organitzant tallers i formacions… Així doncs l’objectiu primordial és posar en pràctica la participació infantil per tal de prendre consciència dels propis drets i fer incidència al seu entorn.

És un projecte coordinat per la IFM-SEI i que compta amb la participació d’Esplac i altres entitats d’educació no-formal d’Anglaterra, Itàlia, Dinamarca, Eslòvenia, Finlàndia i Alemanya. A més a més, també hi participa un grup de recerca de la Universitat de Barcelona, que proporciona eines per posar en pràctica la participació infantil.