L’esplai Xirusplai de Badalona compleix 45 anys de vida amb una festa plena d’activitats el pròxim dissabte 25 de juny

A la dècada dels 70, un grup de joves van decidir posar-se les piles i crear un espai on fer activitats per a infants i joves. Activitats relacionades amb l’excursionisme, l’entorn, la igualtat i la diversió! Aquest espai acabaria sent el Xirusplai i mica en mica va anar agafant forma dins la ciutat de Badalona i guanyant importància, fins al punt de ser un dels esplais fundadors d’ Esplais Catalans, Esplac i una de les bases més importants d’El Círcol!

Molts infants han passat pel Xirus, moltes vivències i aprenentatges que la nostra petjada va acumulant. 
Amb l’energia de l’esplai i un exèrcit de monitores i monitors voluntaris, mitjançant el joc, la diversió i un fort esperit crític… eduquem en el lleure, eduquem per transformar!

És per això que us volem convidar a la magnífica festa que hem organitzat per tal de celebrar amb tots i totes vosaltres el nostre 45è aniversari.! Una festa organitzada per les monitores i monitors amb tota la il·lusió del món i pensant en els infants, joves i famílies de l’esplai, de Badalona i d’arreu!

 Aquesta és la programació:

17:00h TARDA DE MÀGIA
: Començarem la jornada amb un espectacle de màgia protagonitzat pel nostre monitor i mag Guillem Bautista! Un espectacle proper, diversió assegurada i interacció contínua amb el públic i els infants!

18:00h XOCOLATADA: 
A l’hora de berenar farem una magnífica xocolatada amb melindros, acompanyada de música i bon ambient!

18:30h ANIMACIÓ INFANTIL
: A remenar l’esquelet amb Els Somiatruites! Podrem gaudir d’un concert per als més xics i a ballar de valent!

20:00h-22:00h VINYL SESSION
: Sessió de música negra en vinil a càrrec de Dimas selector. Des de el Blues de Filadèldia fins al Disco-Funk de Chicago. Repassarem els hits que van marcar una època i un abans i un després en la història de la música contemporània.

22:00h NIT JOVE

:

– A4 REGGAE ORCHESTRA: 
Aquesta banda de 9 membres duen la música jamaicana a la sang. Amb un repertòri tocat a ritme de Reggae, Ska i Rocksteady, reivindiquen grans obres de la història de la música, que ens faran ballar sense parar!

– SKABÒRIES
: Un grup de 7 joves del Poblenou que donaran canya a ritme d’ska festiu i combatiu!

– TROPICAL PARTY (DJ Nete)

Som monis d’esplai i es no ens atura! PER MOLTS ANYS!

Cliqueu aquí per veure l’esdeveniment de Facebook de l’aniversari