Els esplais acampats a la zona de Saldes, afectada per pluges i tempestes durant aquests dies, estan bé i sota cobert.

Hem parlat amb els dos grups de l’Eixam i tant els que estan fent ruta com els campaments, continuen les activitats. El grup de ruta ha passat dos dies al poble de Bagà dormint sota cobert i avui estan buscant allotjament a Berga per continuar la travessa. El grup de campaments està bé malgrat la pluja.

L’esplai Garbí, que està de campaments a Saldes, va baixar ahir a la tarda des del terreny d’acampada (a bon pas i cantant!) i ha passat la nit a la casa de colònies de Can Cadí. Aquesta tarda tornaran cap a Mataró un dia abans del previst, però proposen a les famílies fer les últimes activitats i el comiat demà des de l’esplai.

L’esplai Boix també han estat desallotjats preventivament i aquesta nit han dormit sota cobert. Avui tornen a pujar al terreny d’acampada i segueixen endavant amb els seus campaments des d’allà.

El grup de grans de l’esplai Drac Màgic van acabar ahir els seus campaments i segueixen la segona part de la seva activitat de colònies a la casa de Can Pau (Canapost, Girona).

L’esplai Turons també ens informen que es troben bé i que tiren endavant els seus campaments.

Els campaments internacionals Together for Diversity en què hi participen 11 esplais i diverses entitats internacionals, també es troben a Saldes en 5 terrenys d’acampada. També per prevenció, els participants d’un dels terrenys han passat la nit a la casa de colònies Can Cadí i avui seran traslladats a un altre terreny d’acampada amb menys riscos d’inundació. Tots els participants estan bé i els campaments, que apleguen a més de 250 monitors, monitores i joves segueixen endavant.

Estem contactant l’esplai Massagran que també estan a la zona de Saldes. Tant bon punt en sapiguem alguna cosa, anirem actualitzant aquesta mateixa entrada. També podeu anar seguint l’actualitat dels diferents esplais des de les seves webs on van informant periòdicament sobre les seves activitats.