Aquest cap de setmana hi ha hagut més moviment de l’habitual a l’Espai Jove de Vilablareix. Una trentena de monitors i monitores dels esplais d’Amer, Llagostera i Vilablareix s’han reunit per a perfilar una trobada entre infants d’aquests esplais el pròxim 14 de març a Amer.

Aquesta serà la primera activitat conjunta que s’organitza entre esplais gironins i assentarà les bases del futur Sector Girona, que està actualment en procés de creació. Serà una bona presa de contacte entre els infants dels diferents esplais i una manera de donar a conèixer la presència d’Esplais Catalans en la zona –a més d’alguna altra sorpresa que podreu veure i escoltar.

A part de l’organització de la trobada, el diumenge al matí es van dur a terme dues formacions simultànies: una sobre organització de campaments i una altra sobre cohesió de grup, al centre cultural Can Guart de Vilablareix.

Va ser una gran experiència per fer créixer els tres esplais i una gran oportunitat per conèixer altres maneres de fer, compartir problemàtiques, solucions i experiències, però també passar-ho bé i fer caliu.

El sector Girona promet!

* Monitors i monitores dels esplais Kamono, La Teranyina i el Papu-Tisores