Esplais Catalans volem adaptar-nos als nous temps i oferir un disseny més adaptat i millor accessibilitat en els nostres eines. És per això que un dels projectes del pla de treball del curs era el redisseny de la web per tal de fer-la més atractiva visualment i més accessible. Finalment avui l’estrenem!

Com a principals novetats destaquem 10 punts:

  1. Hem reconfigurat el MENÚ per tal de fer-lo més comprensible i més senzill, reagrupant les pàgines i creant-ne algunes de noves.
  2. Hem creat una secció al Menú d’ACTIVITATS, on podrem trobar l’informació centralitzada dels 4 grans actes o activitats que organitzem a Esplais Catalans: l’Esplaiada, la Monifesta’t, l’Escola d’Esplac i l’Assemblea General Ordinària.
  3. Hem donat molta més visibilitat als SECTORS GEOGRÀFICS d’Esplac, que comptaran a partir d’ara amb una pàgina pròpia al web. Aquesta conté informació del sector, dels esplais que en formen part, de l’Equip General del Sector i imatges i notícies dels esplais del sector que anirem renovant i actualitzant regularment. Aquest espai encara ha de millorar-se i ampliar-se segons les demandes dels sectors.
  4. Hem creat un CALENDARI, visible a la portada web on anirem incloent activitats i trobades importants de l’associació i també dels sectors, per tal de que tothom estigui al dia d’allò que farem.
  5.  Hem destacat els COMUNICATS I POSICIONAMENTS que fem incloent-los en portada, perquè creiem que el discurs que generem ha d’arribar als esplais i a la ciutadania.
  6. Les nostres MEMÒRIES són un resum dels projectes més destacats durant el curs passat. Per això volem que tinguin un espai propi a la secció del menú de “Publicacions”. Allà podreu trobar les 3 darreres memòries de l’entitat.
  7. Hem creat una secció de PREMSA al menú “Contacta’ns” per explicar-nos millor als mitjans de comunicació a través de materials diversos com Notes de Premsa o Materials gràfics i facilitar la feina als mitjans de comunicació.
  8. Fer-se soci o sòcia col·laboradora d’Esplais Catalans és una altra manera molt important de recolzar el nostre projecte. PEr això volem donar més facilitats per als actuals i futurs socis i sòcies al web. Per això trobareu un formulari propi per fer-se SOCIS I SÒCIES COL·LABORADORES d’Esplac també a l’apartat “Contacta’ns”!
  9. Hem creat un apartat al menú d’ACTUALITAT, on podreu trobar les notícies agrupades per diferents categories (Últimes notícies, Comunicats,. Activitats Esplac, Activitats sectors…)  i altres informacions destacades d’una forma molt visual.
  10. Les BONES PRÀCTIQUES són molt importants pels esplais, per poder compartir experiències i donar valor a tot allò que els esplais fem per tal de ser més participatius, organitzats, originals o sostenibles. Podreu trobar les bones pràctiques a partir d’ara agrupades a un apartat propi dins d'”Eines pels esplais”.

Tot això és només un resum dels canvis que ha suposat aquest redisseny de la web. Podeu xafardejar i descobrir noves seccions vosaltres mateixes! Durant les properes setmanes seguirem actualitzant-la i fent-la més accessible per a tothom!