Ahir, dia 27 de gener a la matinada, el nou centre LGTBI de Barcelona, obert feia només una setmana, va ser víctima d’un atac feixista. Al matí va aparèixer amb vidres trencats i pintades LGTBIfòbiques.

Des d’Esplais Catalans i el seu nou grup de treball de Gèneres i Sexualitats Diverses i Dissidents ens solidaritzem amb el nou centre LGTBI i volem mostrar el nostre rebuig frontal a totes aquelles accions que tenen com a objectiu coartar la llibertat de les persones. Nosaltres creiem en la llibertat de vestir-se, actuar, expressar-se i viure la sexualitat i la identitat de gènere com cadascú vulgui, respectant l’espectre de colors que representa la diversitat que tant ens enriqueix. Com a associació educativa creiem que Barcelona i tota Catalunya han de ser espais segurs perquè els infants puguin créixer i identificar-se com vulguin, tenint de referents persones que posen el seu gra de sorra en contra del feixisme i l’intent de convertir els nostres pobles i ciutats en espais intolerants i plens d’odi. Reivindiquem, també, que la destrossa del centre només és una d’entre tantes altres agressions que les persones LGTBI patim a diari arreu del país.

És per això, i molt més, que us animem a anar a la concentració convocada per avui, 28 de gener, a les 18:30 davant del centre LGTBI al carrer C/ Comte Borrell, 22 de Barcelona

No podran trencar amb odi tot allò que s’ha construït amb amor i estima. Nosaltres sempre lluitarem per estimar i ser qui ens surti. Sortim al carrer i demostrem que som moltes més les persones que volem que els barris i pobles de Catalunya siguin diversos i multicolors!

CONTRA EL FEIXISME NI UN PAS ENRERE!