De l’11 al 14 de juny tindrà lloc l’International Committee de l’IFM-SEI (International Falcon Movement) a Lima, Perú, en la qual hi participarà una delegació d’Esplais Catalans formada per tres membres: Eduard Fernando i Pau Fuentes, de l’Equip de direcció, i la monitora Meritxell Marín, que actualment està fent un Servei de Voluntariat Europeu a la Fundació Acàcia, entitat colombiana sòcia de la mateixa plataforma.

Concretament, en aquesta reunió anual d’entitats membres de l’IFM-SEI es trobaran 17 organitzacions de 14 països d’arreu del món per treballar aspectes com el pla estratègic i el pla de treball, revisar el pressupost i el balanç econòmic de la plataforma, adoptar una resolució sobre igualtat de gènere i consensuar un nou codi de conducta per a la plataforma i les seves entitats.

De manera especial, es treballarà l’organització de l’IFM Camp 2016, que es realitzarà a l’estiu del 2016 a Alemanya i que aplegarà uns 3.000 infants i joves de les entitats de l’IFM-SEI. Esplais Catalans forma part de l’equip de coordinació d’aquest esdeveniment i pretén seguir tenint un paper de lideratge en la dinamització d’activitats d’aquest campament internacional.

L’organització encarregada de fer l’acollida serà CHAP Perú. A més de les reunions, hi haurà espais per a compartir projectes propis de les entitats i espais més lúdics per a jocs i sopar intercultural.