El passat diumenge 16 de juny, els esplais del sector Maresme vàrem celebrar l’última trobada de sector d’aquest curs tot fent una “barbacoa” formativa. Aquesta, que va ser de tot menys barbacoa, va comptar amb la participació de l’esplai La Tribu i l’esplai Pampayuga, de Mataró; l’esplai Guaita’l, d’Alella; l’esplai Bruixes i Bruixots, de Cardedeu i l’esplai Cau Espolsada, que varen ser les nostres amfitriones a Premià de Dalt.

Durant el matí, varem realitzar la formació “Xarxes socials i adolescents” de la mà d’en Roger, monitor de l’esplai Bruixes i Bruixots. Aquesta formació, que va tenir una valoració molt positiva per part del sector, va donar lloc a debats sobre les relacions tant reals com virtuals entre adolescents i monitors i monitores; va despertar la curiositat de moltes i de segur que portarà debat en el si de molts esplais.

En acabat, totes les monitores vàrem enfilar cap a la muntanya, on varem realitzar una “barbacoa” fictícia composada de patates, olives, fuets, patés i varis “tuppers” per compartir. Guitarres, malabars i galetes de postre varen ser els elements que van culminar el que va ser un diumenge molt agradable, molt lliure i molt tropical amb el sector Maresme.

Acomiadem així el curs i encarem les activitats d’estiu amb més ganes que mai, i esperant amb entusiasme el Campament Internacional!