A Esplais Catalans engeguem una campanya de captació de fons després del bloqueig de les subvencions per part del Govern espanyol

El dilluns 23 d’octubre, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies va anunciar el bloqueig, per part del Govern espanyol, de més de 10 milions d’euros dirigits a finançar projectes socials a Catalunya, en el marc d’intervenció general dels comptes de la Generalitat.

Això provoca que els Esplais Catalans perdem més del 50% dels nostres ingressos, cosa que fa inviables la majoria d’activitats, dificulta la formació dels monitors i les monitores, i posa en risc la tasca educativa que fa molts anys que duem a terme. Malgrat aquest gran obstable, a Esplac creiem en la força del col·lectiu i no permetrem que les decisions arbitràries d’alguns polítics enderroquin una realitat que hem construït plegats amb molt d’esforç. Som 7.500 infants, més de 8.000 famílies i 1.700 monitors i monitores de tot el país, i demostrarem que juntes res no ens atura.

En aquest context, estem buscant vies alternatives de finançament. Volem tenir una economia basada en el suport social a la tasca voluntària que els monitores i les monitores fem diàriament, i per això us convidem a ajudar-nos amb allò que us sigui possible. Tot i que us oferim diverses opcions, en la fase inicial ens seran especialment útils les següents:

  • Associa’t a Esplac (com a particular o com a organització) i ajuda’ns amb una quota fixa a l’any!
  • Fes una donació puntual posant-te en contacte amb nosaltres a través d’esplac@esplac.cat!

Amb el vostre suport i la nostra energia demostrarem que els esplais estem més forts que mai! Moltes gràcies!