Per aquells esplais que vulgueu fer una activitat diferent amb joves, us proposem els següents campaments internacionals:

  1. JUBI-Camp 2015, Dinamarca: Campament per a viure a l’estil víking organitzat per Dui-Leg og Virke. Del 20 al 25 de juliol a la vora del Mar Bàltic, al nord del país. Trobareu més informació en aquest folletó. Preu: 134 euros per participant. Termini d’inscripcions: 15 d’abril.
  2. CAMPO NAZIONALE, Itàlia: Es tracta del mític campament dels Arcirragazzi, que a més d’oferir activitats diàries per als infants i joves, també ofereix sessions de formació per als i les monis acompanyants. Període d’inscripcions: pendent d’obrir properament.
  3. LYFU SUMMER CAMP, Lituània: al Camp Pasaka, Giruliai. Organitzat per LYFU, els falcons lituans. Preu: 200 euros. Termini d’inscripcions: 29 d’abril.
  4. KINDERFREUNDE SUMMERCAMP, Àustria: els Kinderfreunde organitzen un camp a Döbriach, per celebrar el 90è aniversari dels Rote Falken. Conviden a 15 participants d’algun esplai d’Esplais Catalans! Els viatges d’avió seran subvencionats. La quota d’inscripció encara està per determinar.

Si sou un grup de joves amb ganes de veure món, potser aquest estiu és el moment de fer-ho!

Per a més informació sobre els campaments o per a quealsevol dubte podeu adreçar-vos a internacional@esplac.cat, indicant el nom del vostre esplai, nom i cognoms de la persona referent i activitat que us interessaria fer.

Que passeu un bon estiu internacionalista!