Han obert les inscripcions per l’activitat estiuenca del Centre Kurt Löwenstein (Alemanya), aquest any sobre formes de vida comunitàries i anticapitalistes!

Radical horizons: exploring communal living, queer anti-capitalism and anarchy in a changing world és el títol de l’escola d’estiu de l’entitat alemanya que organitza intercanvis juvenils trimestralment (la Queer Easter i la Summer School). L’edició d’enguany girarà al voltant de vida comunitària i altres formes alternatives de viure amb una arrel ideològica anticapitalista.

Al llarg de l’intercanvi es facilitaran tallers i altres activitats formatives per reflexionar sobre la construcció de resiliències comunitàries, treballar les bases de l’anticapitalisme i explorar maneres alternatives de viure for del marc convencional capitalista. Si tens ganes d’aprofundir en el comunalisme, la cooperació i parlar d’alternatives amb mirades sostenibles, queer i anticapitalistes, el Centre Kurt Löwenstein et convida a passar una setmana a l’estiu, amb entitats d’arreu del món per debatre i formar-te sobre tots aquests temes!

Les sessions les desenvoluparà l’equip internacional del centre. A més, a banda de les activitats formatives durant el dia, a la nit hi haurà espais d’oci i intercanvi cultural i s’organitzarà una visita a la ciutat de Berlín.

Dates: del 16 al 23 d’agost

Lloc: Centre Kurt Löwenstein (Werftpfuhl – Alemanya)

Cost: 70€ (inclou allotjament, àpats i viatge)

Idioma de treball: Anglès

Com m’inscric? A través de l’Era!

Teniu temps per apuntar-vos fins al 12 de juliol! Un cop tancat el període d’inscripció, us informarem si heu estat seleccionades o seleccionats per participar en aquest seminari.

Més informació i contacte a  internacional@esplac.cat  / 93 302 61 03 / 637 04 42 26