Els esplais d’Esplac comencem a recuperar la rutina del curs després d’unes vacances d’estiu farcides de colònies, campaments i rutes molt emocionants

L’estiu 2017 té els dies comptats. Ja fa unes setmanes que els membres d’Esplac hem tornat a la rutina de la feina, de la universitat o de l’escola, pensant en les grans experiències que hem viscut durant les vacances i imaginant les aventures que ens brindarà el nou curs a l’esplai. Tornem més forts que mai, amb ganes de gaudir d’activitats originals i d’engegar projectes que ens facin aprendre. I ho fem amb les piles carregades després del descans i de les intenses vivències compartides amb els companys i companyes de l’esplai durant l’estiu.

Enguany, els esplais d’Esplac hem realitzat un total de 158 activitats:

  • 39 grups d’esplai hem gaudit de l’estiu en una casa de colònies.
  • 68 ens hem establert en plena natura per viure l’experiència dels campaments.
  • 49 ens hem carregat la motxilla a les espatlles per marxar de ruta.
  • 2 hem bolcat la nostra motivació en un camp de treball.

A més a més, també hem fet activitats internacionals: quatre rutes, dos intercanvis i un campament.

 

Acompanyament als esplais

Els esplais no hem estat sols en aquesta aventura, i és que els integrants de l’Equip de Coordinació, dels Equips Generals de Sector i de la Secretaria Tècnica també han posat el seu gra de sorra perquè les activitats rutllessin de la millor manera. S’han realitzat 37 visites prèvies (25 més que l’any passat) i 21 visites durant l’activitat per garantir una bona qualitat de les colònies i els campaments, tant en l’àmbit logístic com en el pedagògic.

En aquest sentit, ens hem de felicitar per les 161 visites que es van produir a la infografia-recull de recursos de preparació de campaments, colònies i rutes, i per les 38 descàrregues relacionades amb els recursos de preparació de les activitats d’estiu.

Amb tot, tanquem un estiu ple d’activitats que de ben segur han deparat experiències inoblidables. Ara, en forma de jocs els dissabtes i d’excursions els caps de setmana, continua l’aventura de l’esplai! Que no pari la festa! #esplaisfemlestiu