A l’esplai treballem per respectar el medi ambient i fomentar pràctiques sostenibles, i els campaments i colònies són un gran moment per posar en pràctica els nostres coneixements i fer les nostres activitats més sostenibles i ecològiques. És per això que la comissió Reduint Petjada d’Esplac engega per primer cop “L’Estiu Verd”, un concurs per a què ens envieu les bones pràctiques ambientals que feu a les vostres sortides estiuenques amb l’esplai!

El concurs consisteix simplement en fer-nos arribar fotografies de les bones pràctiques i ens expliqueu breument quines iniciatives en matèria ambiental feu durant colònies o campaments. Poden ser activitats d’educació ambiental, pràctiques sostenibles, infraestructures de bioconstrucció, hàbits saludables que fomenteu… L’única condició és que siguin pràctiques sostenibles i ecològiques!

Animeu-vos a participar i fer difusió de les vostres iniciatives per un esplai més verd! I si teniu qualsevol dubte, com sempre, només cal que ens contacteu. Cliqueu aquí per llegir el full amb les bases del concurs i la informació més detallada.

Bon estiu!