El solstici d’estiu posa fi als dissabtes d’esplai i dóna el tret de sortida als campaments, les colònies, les rutes, les activitats internacionals i els camps de treball que han preparat els esplais en els darrers mesos. Els primers han marxat el dia 25 de juny i els últims tornaran el 10 de setembre. Ens espera un estiu ben ple!

En total, vora 4.600 infants i joves i 1.000 monitors i monitores participaran en aquestes activitats tan esperades. Durant els dies d’estada, els infants conviuran amb la natura i vetllaran pel respecte al medi ambient, posaran en pràctica, més que mai, els hàbits saludables i l’autonomia personal, jugaran sols i en equip, tindran temps per descansar i relaxar-se i, per suposat, gaudiran de l’aigua fresca d’un riu, platja o piscina.

A més a més, Esplais Catalans seguim treballant aquest estiu per l’acompliment dels projectes que tenim engegats i per preparar un proper curs encara millor que l’actual. Després del recull de valoracions, propostes de millora i reptes de futur fet per part de tots els esplais, començarem el nou curs definint quin serà el viatge compartit dels esplais d’Esplac en els propers tres cursos. Tot això quedarà recollit en el que anomenem Pla estratègic.

Gaudiu de l’estiu, descanseu i agafeu noves idees, que ens trobem al setembre carregats d’energia de l’esplai!