El cap de setmana de l’1 i 2 d’octubre, el sector Osona–Ripollès va celebrar la seva trobada de monitors i monitores i l’Assemblea General Ordinària del curs a Viladrau, on van escollir les integrants de l’Equip General del Sector

Amb l’assistència de 30 monitores i dels tres esplais actius del sector (Somnis, Güitxi-Güitxi i Les 100 teies), la trobada ha estat un èxit de participació, la qual ha augmentat considerablement respecte l’any anterior.

El dissabte al matí, es va realitzar l’AGO del sector, on es va aprovar la memòria del curs anterior, es va definir el pla de treball, es va escollir l’EGS del nou curs i es van iniciar debats sobre el funcionament del sector.

Després de dinar, hi va haver dos espais de formació, els quals han estat valorats molt positivament pels participants. Després de les formacions i el sopar i es va seguir fent cohesió amb un joc de nit que havia organitzat un dels esplais.

Com a resum de la trobada, cal destacar l’alta participació de monitors i monitores, la qual cosa va permetre la coneixença entre els i les monis i va fomentar el sentiment de pertinença al sector, un dels principals objectius del sector des de de la seva creació!