Energies renovades a les dues activitats inaugurals del curs del sector

El passat diumenge 18 d’octubre es va celebrar l’AGO del sector Barcelonès Nord, aquest any acollida per l’esplai Puigcastellar. Com a novetat, cal destacar l’expectació i il·lusió que va provocar l’èxit de participació: 30 monitores de 5 esplais del sector!

A diferència d’altres anys, aquest curs la reflexió del document del Pla de Treball es va traslladar a una reunió de sector de manera que es va alleugerir  el gruix de debat a l’assemblea, destinant-la a treballar el pressupost, el calendari i a l’aprovació de tota la documentació.

També va ser el dia d’escollir el nou Equip General de Sector,  que va ser votat per majoria absoluta. Aquest curs està format per la Núria Marín, en Carles Llombart i en Marc Bartolomé, que repeteixen candidatura, i la Júlia Mateu que s’inicia amb moltes ganes. Com a novetat, i responent a una realitat del sector, es va proposar la creació d’un grup satèl·lit a l’EGS amb funcions de suport a aquest, format per un membre de cada esplai.

L’assemblea va finalitzar amb la celebració del Trobem-nos, la trobada de monitores del sector en el format novedós de barbacoa, en la qual hi van participar un gran nombre de persones també-

Aquest curs doncs, el sector BcnN engega motors amb propostes, ànims i motivacions renovades!