La Trobada de Monis del Sector Barcelona ha reunit 290 monitores i monitors de més de 20 esplais diferents, seguint la tradició històrica d’aquest esdeveniment.

Un any més, la Trobada de Monis del Sector Barcelona ha sigut un èxit en tots els sentits. Aquesta és una de les activitats amb més pes dins del sector i, com sempre, s’ha fet conjuntament amb els tres sectors de Barcelona. La trobada s’ha celebrat el cap de setmana del 28 i 29 d’octubre a Corró d’Amunt, al terreny d’acampada Can Puigoriol Xic.

La trobada s’ha realitzat gràcies a la preparació prèvia per part de la comissió, on hi han participat 20 monis d’esplais diferents (tot un rècord!). Al llarg de la preparació s’ha decidit quines formacions es volien fer i quines activitats de cohesió vertebrarien la trobada. Finalment s’han fet les següents formacions: Treball amb Famílies, Masculinitats, Gestió de Conflictes, Prevenció i detecció de l’Abús Sexual Infantil, Finançament ètic a la nostra entitat, Treball en xarxa i comunitari, Lideratges democràtics, Comunicació No Violenta, Treball amb Adolescents, Relleu a les entitats i Participació democràtica. 

Després de les formacions, va arribar el moment de plantar les tendes i sopar. A continuació, es va celebrar el mític concurs de ball a l’estil Got Talent. Enguany, els tres guanyadors han sigut del Sector Barcelona Nord-Est! En primera posició ha quedat l’Esplai Torxa i, seguidament, l’Esplai Kasperle i l’Esplai Xangó, els quals van ser premiats amb material per marxar de ruta (una tenda, una hamaca i una manta tèrmica).

Diumenge, es va fer un torneig de vòlei i després es van dinar les fajitas que havia preparat la comissió, conjuntament amb l’EGS! El Sector està molt content de la trobada. De ben segur que ha estat plena d’anècdotes i aprenentatges!