Sota el lema “Emancipate Yourself! Democratize Society!” monis i activistes d’arreu d’Europa passaran el cap d’any al Centre Kurt Lowënstein a la Winter School 2022.

L’emancipació és, entre d’altres, un procés d’alliberament de les discriminacions que patim en societat. Discriminacions que són mancances democràtiques de la societat. Durant els tallers i sessions que es duran a terme durant la Winter School les participants analitzaran, juntament amb les facilitadores, les diferents societats d’origen en base a les seves posicions democràtiques.

Aquesta trobada serà també un espai d’intercanvi d’experiències, es reforçarà el procés d’emancipació de cadascú i es treballarà conjuntament pel desenvolupament d’idees i accions per fer un món més equitatiu entre les persones. La democràcia necessita el mateix nivell de poder de tots els electors i això no passa en les democràcies estatals existents.

El programa d’activitats i sessions està preparat per l’equip internacional del Centre Kurt Löwenstein. Es treballarà en dinàmiques, debats i espais autogestionats. També hi haurà temps lliure durant el dia i les nits a càrrec de les participants. A més a més dels tallers i debats, també es farà una excursió a Berlín i es celebrarà una festa de Cap d’Any organitzada per les mateixes participants al centre.

Dates: 27 desembre al 3 de gener

Lloc:  Centre Kurt Löwenstein (Werftpfuhl – Alemanya)

Cost: 70€ (inclou allotjament, àpats i viatge)

Tema: Emancipate Yourself! Democratize Society!

Idioma de treball: Anglès (cal tenir un bon nivell per tal de poder participar activament de les sessions i poder relacionar-se amb les altres participants)

Requisits:

  • Ser moni d’un esplai d’Esplac
  • Tenir entre 18 i 30 anys
  • Motivació per participar i donar a conèixer l’experiència internacional 

Com m’inscric?

A través de l’Era!

Tens temps fins al 23 d’octubre!

Contacte:  internacional@esplac.cat  / 933026103