El CJB, en conveni amb la Regidoria de Dones i Drets Civils, ofereix una formació gratuïta sobre perspectiva de gènere a la que podeu accedir els esplais de Barcelona.

Consta de tres sessions de tres hores cadascuna, que es realitzaran entre el 10 i 24 d’Abril. Teniu fins el dijous 4 d’abril per a fer arribar el formulari d’inscripció omplert (el trobareu al web del CJB).

Aquesta formació, que es realitza per 4a vegada gràcies al gran èxit d’acolllida que ha tingut, va dirigida a aquelles entitats que vulguin desenvolupar estratègies per a treballar la perspectiva de gènere internament i obtenir eines i recursos per a realitzar una acció o campanya enfocada al canvi intern en les dinàmiques de gènere. En el marc d’aquesta formació s’ofereix una formació bàsica i una tutorització personalitzada a cada entitat participant, a més de la possibilitat de dissenyar i realitzar una acció concreta per a treballar la temàtica en el sí de l’entitat. En les sessions tutoritzades es realitzarà un seguiment dels projectes amb la intenció de continuar el procés formatiu i vetllar per la qualitat de l’acció. Si voleu més informació, podeu descarregar-vos les bases.

La dinamització de la formació correrà a càrrec de l’Associació Candela, que es una de les entitats amb les quals Esplac compartim l’organització de les “Jornades de Lleure i Sexisme”