Aquest passat cap de setmana es va realitzar la trobada del sector Osona-Ripollès. Com ja és costum al sector i s’ha fet els darrers anys, es va dur a terme al Mas Pujolar, a Viladrau.

La trobada va començar el dissabte a les 16:00h amb l’Assemblea General Ordinària on es va parlar sobre rumb del sector durant el proper curs.

Un cop acabada l’assemblea i sent hora de sopar, ens vam haver de guanyar-nos el pa amb tomàquet. Alguns dels monitors van amagar el pa per diversos llocs de la casa, alguns més complicats que d’altres (cal dir que d’entre acusacions dignes del “joc del llop” encara no sabem certament qui en són els culpables!). Un cop vam trobar la meitat del pa, i desistint de trobar la resta, vam finalment poder sopar! Després de sopar vam fer una mica de festa, alguns jocs, i molts riures.

L’endemà, entre cares de son i badalls, vam esmorzar i vam fer les formacions d’educació emocional i de treball amb adolescents, on vam debatre, aprendre dinàmiques i adquirir recursos nous. Ja acabades les formacions vam dinar i, un cop tot net i endreçat, ja va ser hora d’acomiadar-nos.

Ha sigut un cap de setmana de convivència ple d’experiències i on els diferents esplais del sector ens hem pogut conèixer una mica més!