Les monitores i monitors del sector Vallès Occidental es troben durant el primer cap de setmana de març per aprendre conjuntament i enfortir els vincles entre esplais!

Aquest passat 2 i 3 de març el Sector Vallès Occidental ha celebrat la tradicional Monitrobada a la Casa de Colònies Can Bajona. Al llarg del cap de setmana, una seixantena de monitores i monitors de 9 esplais diferents han participat en tres espais formatius dinamitzats per l’Escola Lliure El Sol sobre les alternatives al càstig, les masculinitats i la millora de la dinàmica i la cohesió d’equips. També han dut a terme diferents activitats de cohesió per enfortir el sentiment de pertinença al sector. La trobada ha finalitzat diumenge amb un dinar conjunt per culminar l’estada al Solsonès.

La trobada s’ha realitzat una setmana després de la Trobada General de Sector i Trobada Jove (TGS-TJ), que va reunir fins a 300 persones a Rubí. Aquesta trobada va funcionar com a pretext per a establir vincles i obrir debats sobre les inquietuds i els interessos de les monitores i els monitors del sector.