Ja saps que els dies 6, 7 i 8 de maig celebrem l’Esplaiada a Sant Cugat? Doncs ja et pots inscriure a l’equip d’organització per ajudar amb la dinamització i la logística!

Perquè l’Esplaiada 2022 es pugui celebrar, construirem un equip d’organització format per 70 persones voluntàries que ajudin amb la dinamització i logística de la trobada. Si ja has acabat la teva etapa de monitora, monitor o dirigent, si ets sòcia d’Esplac, si no et vols perdre l’Esplaiada del 2022 i te’n mors de ganes de participar-hi… T’estem buscant!

Què és l’Esplaiada?

L’Esplaiada 2022 és la trobada general de tots els esplais d’Esplac, que se celebra cada 3 anys. Finalment la trobada tindrà lloc a Sant Cugat, el cap de setmana del 6, 7 i 8 de maig.

Cartell-Esplaiada-web

En quines tasques puc ajudar?

El Grup de treball ja ha posat fil a l’agulla per preparar aquesta gran trobada, però ens falta un equip de persones voluntàries que s’encarreguin de diferents tasques:

  • Logística: preparació d’infraestructures, àpats, material i espais.
  • Coordinació de persones: informació i acompanyament als esplais.
  • Comunicació: fotografia, xarxes socials i relació amb mitjans.
  • Suport a comissions: ajuda en les accions preparades pels grups de treball i les comissions d’Esplac.
  • Formar part del Centre d’Interès: visitar les diferents activitats durant el dissabte mentre es desenvolupa un personatge concret i tenir un paper a l’Acte Unitari de diumenge.

Les 70 persones voluntàries de l’equip d’organització no han de tenir necessàriament vinculació amb Esplais Catalans, simplement cal compartir els valors de l’associació, creure en l’educació popular com a espai de transformació social o voler passar un gran cap de setmana ple d’activitats i emocions!

Perquè l’Esplaiada 2022 sigui inoblidable, necessitem que hi participis! Inscriu-te a l’equip d’organització a través del següent formulari:

 

Si tens qualsevol dubte, envia un missatge electrònic a organitzacio@esplac.cat. I recordeu que podeu estar al dia de tot el que passa a l’Esplaiada gràcies a l’Elefant Fan! Ja el seguiu a Instagram? Aquesta setmana publicarà un nou vídeo…