L’excursió va tenir lloc a Gualba aquest cap de setmana, 11 i 12 de novembre

Un total de 300 monitors i monitores ens vam reunir aquest dissabte i diumenge al municipi de Gualba (Vallès Oriental) per celebrar la Trobada de monis del Sector Barcelona. Va ser un cap de setmana fantàstic i molt divertit, que ens va servir per formar-nos, cohesionar-nos i passar-ho molt i molt bé.

Durant la tarda de dissabte vam fer diverses formacions i a la nit, després de sopar, vam gaudir amb el ja tradicional Concurs de Shows del Sector. La temàtica central d’aquest any era el “procés català” i el guanyador de l’activitat va ser l’Esplai Totikap (com ja és habitual), seguit del GMM. La gresca i la xerinola van acompanyar els espectacles i diferents PD’s voluntàries van amenitzar la nit.

La festa de la nit no va frenar-nos i l’endemà al matí vam llevar-nos ben d’hora per gaudir d’una meravellosa paella vegana totes juntes.

Estem tots i totes molt agraïts per la feinada que ha fet la comissió organitzadora, que, tot i els contratemps que implica la difícil època en què ens trobem, va aconseguir muntar una trobada genial. Llarga vida al Sector Barcelona d’Esplais Catalans!