L’excursió va tenir lloc a Masriudoms aquest darrer cap de setmana, 11 i 12 de novembre

Els monitors i monitores dels esplais del Camp de Tarragona (i Lleida!) ens vam reunir aquest dissabte 11 i diumenge 12 de novembre per celebrar la ja tradicional Trobada de monis. A causa d’un canvi de pressupost d’última hora, la sortida va realitzar-se a una caseta del municipi de Masriudoms (Baix Camp). Un indret estupend i molt tranquil que ens va anar de meravella per treballar la documentació de l’AGO, preparar l’Avellanada, planificar l’elaboració de les dessuadores i encaminar altres projectes que el sector té entre mans.

Però no tot va ser feina! Després de sopar, els EGS del sector van dinamitzar una gran vetllada de “copes amb” i ens ho vam passar genial!

Diumenge al matí, ja amb les piles carregades, vam fer conjuntament el vídeo de sector per donar a conèixer a l’AGO la nostra nova mascota i el seu Pla de Treball per a aquest curs. A més, vam aprofitar per parlar de la situació de relleu en què ens trobem i per compartir experiències, idees i propostes dels nostres esplais!

#somsectorcampdetarragona #venimdelsud