Els propers 11 i 12 de maig celebrarem la Hack/ERA 2019 d’Esplac! Una marató de programació de la nostra intranet, l’Era.

Aquest proper cap de setmana tindrà lloc la Hack/ERA 2019, una activitat per capacitar les voluntàries de l’associació i altres persones interessades en l’autogestió de la nostra intranet i de la tecnologia en general. És per tant una activitat formativa i participativa que es desenvolupa sobre les bases de la sobirania tecnològica, l’autogestió i la participació. La idea és que la hackathon serveixi d’embrió d’una comunitat de desenvolupament de la nostra intranet.

Hem rebut el suport de la Lleialtat Santsenca cedint-nos l’espai però també de la Lleialtec i de SobTec per preparar les formacions. A més hem rebut l’assessorament de CoopDevs  per preparar l’activitat.

El cap de setmana i les fites que volem assumir aniran enfocades a millorar l’Era i seran adaptades al nivell de cada una de les participants! Hi haurà un total de 18 persones entre monitores (amb representació de 7 sectors diferents), EGS, ex monis i ex membres de l’Equip de Coordinació, a més de persones externes a Esplac.