Del 26 d’abril al 2 de juny de 2024 queda oberta la convocatòria per participar en la creació de la identitat visual i gràfica de l’Esplaiada 2025.

Esplais Catalans obrim avui, 26 d’abril de 2024, una convocatòria destinada a professionals del disseny, la il·lustració, la publicitat i/o estudis creatius, cooperatives, associacions i empreses del sector comunicatiu per l’encàrrec de la realització de la identitat visual de l’Esplaiada 2025.

El motiu de la convocatòria és seleccionar la o el professional que realitzi els continguts gràfics derivats de l’Esplaiada 2025 durant els pròxims mesos. La crida al projecte consta en realitzar els següents treballs, que s’especifiquen de forma més detallada a les bases de la convocatòria:

  • Disseny i realització de la imatge gràfica de l’Esplaiada 2025.
  • Aplicació d’aquesta imatge al cartellisme, la papereria, el marxandatge, el web, les xarxes socials de l’entitat i continguts audiovisuals.

El pressupost per a desenvolupar aquest projecte és de un màxim de 3.000 € amb IVA inclòs.

El termini de la convocatòria per a l’enviament de la candidatura finalitza el diumenge 2 de juny de 2024 a les 23:59 h.

Per a presentar-vos a la convocatòria cal enviar un correu electrònic a comunicacio@esplac.cat amb l’assumpte Candidatura_IV_Esplaiada25, adjuntant un dossier o book de treballs fets fins al moment, el pressupost i, de forma opcional, una carta de motivació i el curriculum vitae.

Podeu llegir les bases detallades de la convocatòria al següent enllaç: