Obrim el procés de votació per aprovar o no el posicionament de cara al 28 de Juny, dia internacional de l’Alliberament LGTBI proposat per la comissió de Gènere

Apliquem el nou circuit de posicionaments i adhesions que es va aprovar la darrera Assemblea General Ordinària i obrim per primera vegada el procés de votació del posicionament preparat per la comissió de Gènere pel dia de l’alliberament LGBTI (28 de juny). La votació, tal i com marca el protocol, es farà a través de l’EsplacNet durarà un mes (es podrà votar fins el 26 de juny a les 23:59 hores). Tots els esplais podeu votar a favor, en blanc o en contra del text proposat.

L’acord per aprovar el posicionament, tal i com assenyala el nou circuit, es pren per majoria absoluta (més vots a favor que la suma dels vots en contra i en blanc) i fa falta que, com a mínim, 21 esplais (un 20% del total) votin.

Recordeu que no es podrà difondre públicament el posicionament durant l’etapa de votació. Es pot instar als esplais a participar de la votació, però no exposant el text o part d’aquest, ja que no ha estat aprovat encara.

Entreu a l’EsplacNet per votar el posicionament!