El 10 de març uns 200 infants es van reunir al Parc Central de Mataró acompanyats de gairebé tots els planetes del sistema solar

Després d’uns mesos intensos de preparació, per fi va arribar una de les sortides més esperades del curs al Sector Maresme: la Trobada d’Infants! Ja des de primera hora del matí, van començar a arribar infants de totes les contrades al parc més gran de la ciutat i van fer un esmorzar col·lectiu per agafar forces per al llarg dia que els esperava!

Ara bé, en acabar d’esmorzar van aparèixer tots i cada un dels planetes del sistema solar ben desorientats! El Sol havia marxat uns dies de vacances i ara no sabien com organitzar-se. Per sort, els infants del Maresme són unes personetes ben espavilades i els van donar un molt bon cop de mà! A la gimcana posterior els van descobrir les claus per poder organitzar-se sense el Sol. Després de la gimcana va arribar l’hora de dinar i el descans per agafar forces de cara a la tarda, moment de tallers i experiments que van deixar bocabadats tots els infants!

Així doncs, un curs més, els infants del Maresme han tingut l’oportunitat de conèixer-se i passar-ho d’allò més bé mentre han ajudat els planetes del sistema solar, que des d’ara també són una mica lliures i tropicals!