Ja us podeu inscriure a través de l’Era a l’Assemblea General Ordinària (AGO) del proper 13 de desembre de 2020. 

L’Assemblea General Ordinària és l’espai de presa de decisions més important d’Esplais Catalans. Aquest està format per tots els esplais d’Esplac i és on s’aprova principalment: la Memòria, el Pla de Treball, les línies d’actuació, el Pressupost i s’escullen les persones que s’incorporen a l’Equip de Coordinació. Es celebra anualment, amb caràcter ordinari.

Enguany, en principi, el format seguirà sent presencial, aquest cop a Tarragona i d’un sol dia. S’aplicaran totes les mesures recomanades per la Generalitat per tal de que l’assemblea sigui un espai segur per a tothom. És per això, que només hi podran assistir dos membres de cada esplai, i la disposició de la sala serà diferent a les edicions anteriors. El format de teatre es veurà substituït per un poliesportiu, i es garantirà la distància necessària entre cada esplai. Tanmateix, segons com evolucionin les restriccions a causa de la situació de la COVID-19, potser s’haurà de fer en línia, o en un format mixt. 

Recordeu que la participació és un pilar cabdal de la nostra associació: sense la participació de les monitores i monitors, la nostra raó de ser perd tot el sentit. És per això que us animem a apoderar-vos com a veus indispensables d’Esplac i a inscriure-us a aquest acte. 

En aquest enllaç podreu llegir les actes i resolucions d’anteriors edicions de l’Assemblea.