Torna aquest any l’Escola d’Esplac, les jornades de formació d’Esplais Catalans per monitors, monitores i gent externa de l’associacionisme educatiu i juvenil. Enguany, les formacions giraran al voltant de l’educació emocional, un tema que ha estat escollit pels monitors i monitores d’Esplac durant el darrer curs.

Les inscripcions s’inicien avui 8 de gener i romandran obertes fins el diumenge 25.

Aquesta nova edició de 2015, com a novetat, obrim una part de les jornades a persones vinculades amb l’associacionisme juvenil i l’educació. Es tracta de vàries taules rodones on s’exposaran idees des de diferents perspectives (pedagogia, psicologia, ciència, … ) sobre els valors que ens mouen a formar-nos en l’educació emocional i la importància d’aquesta en l’educació d’infants i adolescents. Les persones no vinculades a esplai que vulguin participar a les taules rodones podran inscriure’s a partir del dilluns dia 12 de gener. Us donarem més informació sobre com fer-ho els propers dies!

A continuació trobareu un programa bàsic del cap de setmana. Properament ampliarem la programació de les jornades i els noms dels ponents al nostre web. Ja teniu disponible la informació de l’Escola i el formulari per fer les inscripcions a l’Assac online!