Monis, des d’avui ja us podeu inscriure a través de l’Era a la vuitena edició de la Trobada General de Monitores i monitors d’Esplais Catalans que celebrarem a Centelles el cap de setmana del 19, 20 i 21 de maig!

La Trobada de Monitores i Monitors d’Esplac reivindicarà, sota el lema “Pel món que volem, les joves eduquem!”, la tasca transformadora i imprescindible que fem monis d’arreu del territori!

La Monifesta’t 2023 serà un cap de setmana inoblidable a Centelles on omplirem els carrers i places d’activitats i energia! Comptarà amb un terreny d’acampada i cada equip de monis haurà de dur la seva pròpia tenda i material per poder dormir.

Les activitats de la Monifesta’t 2023

Durant tot el cap de setmana hi ha programades moltes activitats i sorpreses, entre d’elles un Foc de camp amb balls populars, una fira d’entitats, xerrades, tallers, formacions i debats i per animar una mica la festa, concerts i PDs durant el cap de setmana. A més, no hem d’oblidar que la Monifesta’t és un cap de setmana formatiu, de festa i reivindicatiu i a l’acte unitari de dissabte i l’acció unitària de diumenge, reivindicarem que som un munt qui cada setmana ens organitzem i impulsem projectes educatius des del voluntariat. Ho fem educant en per la transformació social a partir dels nostres valors i demostrant que la infància i la joventut no som el futur de la societat, sinó que estem en constant transformació del present. 

En breus anunciarem el programa complet!

Inscripcions ja obertes!

Des d’avui ja us podeu inscriureu’s a la Monifesta’t i teniu temps fins el 18 d’abril! La quota és de 18,75 € i inclou la samarreta i polsera de la Monifesta’t i el berenar de dissabte i esmorzar i dinar de dimenge. A més, no ho dubteu  i demaneu a la pròpia inscripció el got propi de l’esdeveniment per nomes 1€ més. Per inscriure-us ho heu de fer individualment a través de l’usuari de l’Era. A la inscripció cal indicar les franges horàries a les quals assistiràs, el transport amb què et desplaçaràs fins a Centelles i la talla de la samarreta. La selecció del debat, taller o formació de dissabte a la tarda la farem més endavant!

En relació al transport, Esplac ofereix segons uns criteris específics, transport a aquells esplais que tinguin més d’1’45h en transport públic. Tota la informació de la Monifesta’t la podeu trobar a la pàgina web actualitzada d’esplac.cat i a l’Instagram propi de l’esdeveniment. Activeu les notifiacions i comenceu a seguir-nos a @monifestat23, hi trobareu tota la informació actualitzada sobre l’esdeveniment més esperat de l’any: inscripcions, horaris, programació, jocs, artistes dels concerts, PDs… No et perdis cap novetat!