Organitzat per l’organització Rota Jovem, aquest projecte que es desenvoluparà entre el març i l’agost, pretén treballar el discurs de l’odi i la por a l’alteritat en relació amb els refugiats

Amb el títol Don’t fear refugees! Perspectives on hate speech and fear of otherness relating to refugees l’organització portuguesa Rota Jovem ha iniciat aquest ambiciós projecte que implica a entitats de Sèrbia, Líban, Grècia, Armenia, Portugal i Catalunya. El projecte té tres parts: una reunió preparatòria al març, un intercanvi juvenil al maig i un seminari de formació a l’agost.

Les inscripcions per a la primera part del projecte ja estan obertes! Si us interessa el tema de cara a poder-lo treballar amb l’esplai, aquesta oportunitat us pot donar eines per a impulsar un projecte. Cerquem monis, joves o pre-monis per crear un grup de participants, no importa que no vingueu d’esplais diferents. També cerquem un o una moni que vulgui assumir la responsabilitat de coordinar el grup i assistir a la reunió preparatòria de març.

Aquí teniu la informació bàsica de l’intercanvi:

  • Dates: del 19 al 27 de maig.
  • Lloc: Cascais, Portugal.
  • Places per Esplac: 5 monis (1 dels quals ha de fer de responsable)
  • Requisits bàsics: tenir entre 16 i 26 anys, un nivell d’anglès mitjà-alt i ganes d’implementar un projecte sobre aquest tema amb l’esplai. (veure al formulari criteris de selecció)

Per inscriure’s, feu clic aquí per emplenar aquest formulari. Teniu fins al dijous 26 de gener! (TERMINI AMPLIAT FINS L’1 DE FEBRER)