“I tu, en quins valors eduques?” Aquest és el títol de l’edició d’enguany de l’Escola d’Esplac, que tindrà lloc el diumenge 15 de març a Vic i que se centrarà en la relació entre l’educació i la política, i més concretament en quins són els valors en els que eduquem als infants. 

Esplais Catalans organitza des de fa set anys l’Escola d’Esplac, amb el suport de l’Escola Lliure El Sol. Es tracta d’unes jornades destinades a crear debat, compartir experiències, formar i estimular el pensament de totes les participants i persones vinculades al món de l’educació.

L’edició d’aquest any se celebrarà el 15 de març de 2020 a l’IES Jaume Callís de Vic. El dia 14 també es realitzaran activitats, però en aquest cas estaran destinades únicament a les monitores i monitors de l’associació organitzadora. 

El matí constarà de 3 xerrades:

  • 1ª Ponència – Educació en Valors: què és i què no és un valor? Quina relació tenen aquests amb les emocions? Com influencia la metodologia que emprem a l’hora d’educar en valors? Quan fem educació en valors, estem adoctrinant?
  • 2ª Ponència – Evolució dels valors amb perspectiva històrica: quina és i ha estat l’evolució del valors al llarg de la història? Qui marca la tendència dels valors? A què ens referim quan parlem de crisi de valors?
  • 3ª Ponència – Valors i Cultura: els valors fan la cultura? Com eduquem en valors en una societat que és pluricultural? Jutgem i discriminem valors que no són de la nostra cultura? 

Tota la informació

En aquest enllaç trobareu informació sobre les ponents, el cartell, el programa, els espais de debat i el procés d’inscripció.

Publicacions

Vídeo

Aquest és el vídeo de presentació de l’Escola d’Esplac 2020.

Inscripcions

En aquest enllaç us podeu inscriure directament a l’Escola d’Esplac.