Tu que et compromets, que vius amb alegria, que dediques el teu temps lliure al voluntariat, que eduques a infants i joves, queviatges, que ets solidari/ària, que tens imaginació, que et motives, que t’orientes allà on vagis, que tens esperit crític, quet’impliques, que reivindiques, que jugues, que prens decisions, que participes, que ets proper, que et preocupes pel teu entorn,que ets jove, que tens creativitat, que generes confiança…

 

TU QUE ETS MONI D’ESPLAI, RES NO T’ATURA!

I per això t’agradarà saber que ja hem obert les inscripcions per a la Monifesta’t 2014 que tindrà lloc el proper cap de setmana del 26 i 27 d’abril!! En aquest enllaç podràs trobar tota la informació, et recomanem que la llegeixis amb atenció abans de formalitzar la teva inscripció a través de l’ASSAC.

L’edició d’enguany girarà al voltant del Procés de Revisió del Projecte Educatiu i la reivindicació del paper dels monitors i monitores com a educadores. Et demanem la teva col·laboració contestant l’enquesta que trobaràs aquí. Són només 2 minuts! Moltes gràcies per endavant!

Esperem que la Monifesta’t sigui un moment important en la nostra consciència col·lectiva, un espai on poder aprendre, compartir i contagiar-nos l’alegria i felicitat que ens aporta fer esplai.

Cada cop queda menys, comptem amb tu!