INSCRIPCIONS OBERTES PEL CURS Peer 2.0 Education for Democratic Citizenship!

De què es tracta? És una formació de 8 dies (excloent els dies de viatge) organitzat per l’ IFM en col·laboració amb el Departament de Joventut del Consell d’Europa.

A qui va destinat? És una formació d’alt nivell per educadors i educadores de 16 a 30 anys. En total seran 25 educadors/es joves.

Què es farà? Explorar l’educació no formal i l’educació en drets humans, i es proporcionarà les competències, eines i confiança per a progressar i millorar la seva tasca com a educadors i educadores. La formació té per objectiu construir una comunitat de companys i companyes educadors/es en l’educació socialista i serà una plataforma per a llançar el grup d’educadors i educadores de l’IFM-SEI.

Quan? Del 22 de Febrer al 3 de Març 2019 (incloent-hi els dies de viatge)

On? Hongria, European Youth Centre Budapest.

Quan costa? 50 euros tot! Inclou: gastos de viatge (ruta més econòmica), visa, assegurança, allotjament, menjars i activitats. L’allotjament i els menjars són organitzats pels organitzadors.

Fins quan em puc apuntar? Fins al dilluns 7 de gener del 2019.

I si necessito més informació? Aquí trobaràs el programa i informació més detallada.

EM VULL APUNTAR! Què faig?

  1. Enviar un vídeo (màxim dos minuts) que expliqui la seva motivació i interès per a assistir a Peers 2.0 per correu electrònic a contact@ifm-sei.org
  2. Completar el formulari electrònic en línia  que inclou preguntes com: expectatives, motivació per participar, experiència rellevant, etc.

I SI TINC DUBTES? Contacta amb internacional@esplac.cat i te’ls respondrem tan bé com puguem!!! També podeu contactar amb l’entitat organitzadora:contact@ifm-sei.org.